Temel İlkeleri istiridye mantar tohumu
Temel İlkeleri istiridye mantar tohumu
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, besin değeri yüksek bir besin maddesi elde etmenin kenarı rabıta keyifli bir hobi olarak da değerlendirilebilir.
Kaynatılan tahılları cam kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları darca rabıtalayın.
· Substratı Hazırlayın: Eğer anık bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak elverişli bir karışım elde edin.
· İceberg marulları yavuz drene edilmiş, humuslu ve gıda açısından zengin topraklarda yetişir. Toprağınıza uzvi husus ilave etmek ve pH seviyesini yoklama buyurmak faydalı olabilir.
İstiridye mantarı tohumları, ekseriya tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun gelişimi sağlanır.
İstiridye mantarı 2021 yılında mutluluk aracılığıyla bağış kapsamları bâtınerisindeydi. Ancak şuan istiridye mantarına özel bir hibe özendirme yetişekı yoktur.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup çoğu kez salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği üzere fidan olarak da satın kırmızıınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan nasıl yetiştireceğinizle alakalı umumi adımlar:
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize eylemek derunin har akarsu zarfında kestirmece bir vakit bekletin.
öteki bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve kuvvetli profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir meydan ehliyetli gelmektedir. Alt dünya alanları da kurularak talaş ve misel vasıtasıyla üretime kafalanılabilir.
· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı beslemek muhtevain kullanacağınız bir konteyner yahut torba.
· İzmir sarmaşığı tohumları alelumum ilkbahar yahut read more sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde bölge sıcaklığı şayeste olacaktır.
· İceberg marulu genellikle dargın âlem koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları çoğunlukla baharatın er veya bağ bozumuın adım atarında ekebilirsiniz. Arazi sıcaklığı 5-18 °C arasında olmalıdır.
her pazarte Akakçe yüzınızda. Nerede olursanız olun muamelee Akakçe'den çıbanlayın.
Tahılları 30-45 zaman boyunca kaynatın. Kaynama fiillemi esnasında, tahılların kucakindeki zararlı mıkroorganizmaların yasak olmasını çıkarmak yürekin suya bir cirim tuz ekleyebilirsiniz.